SOBRE ACAES

Actos y eventos

Cargando Eventos

El 14 de juny va tenir lloc la celebració de la XX edició del Dia de la Seguretat Privada a Barcelona. 20 anys en què la seguretat pública ha estat reconeixent la feina dels professionals de la seguretat privada, 20 anys de col·laboració, 20 anys de treball conjunt i 20 anys, en definitiva, de celebració.

Sota el lema “20 anys de reconeixement”, l’acte va ser presidit pel Delegat del Govern a Catalunya, Sr. Carlos Prieto, l’Alcalde de Viladecans Sr. Carles Ruiz, juntament amb la Subdelegada del Govern a Barcelona, ​​Sra. Josefa Beltran, el Cap Superior de Policia a Catalunya Sr. Manuel Rodríguez i el General de la Setena Zona de la Guàrdia Civil, Sr. Pedro Antonio Pizarro.

Durant l’acte es van lliurar 154 reconeixements: 135 mencions tipus B, 13 mencions tipus A i 6 mencions especials.

L’acte va ser inaugurat per l’Alcalde de Viladecans i tot seguit es va projectar un vídeo commemoratiu dels 20 anys d’edició del dia de la seguretat privada, recopilatori de diferents imatges d’aquests 20 anys i la intervenció de personal de seguretat privada especialment reconeguda durant els mateixos, com un vigilant de seguretat que va ser reconegut per la seva tasca als atemptats de les Rambles de Barcelona, ​​el primer binomi vigilant de seguretat-gos detector que va rebre un reconeixement, la directora de seguretat d’un centre hospitalari per la seva tasca durant el cóvid , un detectiu privat premiat i una vigilant de seguretat de Montserrat.

En nom de tots els que van rebre un reconeixement, va intervenir un vigilant de seguretat que va dirigir unes paraules de reconeixement a l’auditori.

Precisament per tractar-se de la vintena edició, aquesta vegada van intervenir també D. José L Irineo, que ocupava el càrrec de Cap Superior de Policia de Catalunya quan es va celebrar la I Edició del Dia de la seguretat privada i sense el suport del qual això no hagués estat possible , Sr. Joan Rangel, que ocupava el càrrec de Delegat del Govern en aquell moment, i Sr. Juan Vilanova, un dels fundadors d’aquest dia i representant del sector privat.

Va tancar l’acte el Delegat del Govern a Catalunya que va posar en relleu la feina que duu a terme la seguretat privada.

La jornada va acabar amb una copa de vi per donar l?enhorabona a tots els guardonats.